Uppdatering från en helg i Krav Magans tecken

Det är udda att man tränar och tränar självförsvar men förhoppningsvis aldrig kommer behöva bruka det. Det är viktigt att man ser till att man håller sig uppdaterad. Och som medlemmar av det internationella Krav Maga förbundet Krav Maga Global är våra instruktörer tvungna att uppdatera sig minst 36 timmar per år för att de ska få undervisa i Krav Maga Globals regi.

Det var därför som vår huvudinstruktör och grundare Hugo Wolgers åkte till Danmark på ett träningsläger i helgen. På träningslägret i helgen var det instruktörer från bland annat Polen. Och helgen var en väl investerad injektion av nya tekniker och god träning. Och snart är det dags igen. Hugo kommer snart åka på ytterligare ett läger och en av våra elever, Elias, ska också åka på Kids Instructor Course som är det första steget man tar för att bli en fullfjädrad instruktör.

Sammanfattningsvis är kraven från Krav Maga Global någonting som gör att våra instruktörer tvingas till konstant utveckling och detta är minst sagt något positivt som borgar för den kvalité vi på vår klubb i Stockholm vill leverera.

Scroll to Top