Börja träna

Kvinna sparkar mot mitts, Krav Maga, självförsvarsakademin
Krav Maga, Självförsvarsakademin

Har du viljan har vi kunskapen

För att börja hos oss krävs inga förkunskaper, finns viljan – har vi kunskapen. Våra instruktörer kommer göra allt för att du ska känna att du trivs och att du ska få ut så mycket som möjligt av att träna på klubben. Den enda utrustningen som behövs är suspensoar och tandskydd (ingår i medlemsavgiften) och träningskläder (tröja ingår också). Träningsskor rekommenderas men är inget måste. Tänk på att det är bra att ha med sig vattenflaska.

En får alltid provträna en gång innan en bestämmer sig för om en vill bli medlem hos oss.

spark mot mitts, Krav Maga, Självförsvarsakademin
Krav Maga, Självförsvarsakademin

Medlemsskap och betalning

När du bestämt dig för att du vill börja träna med oss lägger vi upp dig som medlem i vårt register. Du får en inloggning till vår medlemssida via mejl. På medlemssidan hittar du schema och allt annat du behöver veta inför exempelvis gradering, läger och liknande. Betalning sker via faktura som vi skickar via mejl.

Priser

Terminsavgift vuxen 2500 kr

Terminsavgift studenter och arbetssökande 2000 kr

Terminsavgift barn 2000 kr

Föräldrar som enbart tränar med sitt barn 2000 kr

I samtliga terminsavgifter ingår vid, nyteckning, t-shirt, försäkring och för vuxna tandskydd och suspensoar till ett värde av ca 400 kr.

Träna som familj

Är ni fler från samma familj som vill träna? Vi erbjuder familjerabatt 10 % – två familjemedlemmar, 15 % – tre familjemedlemmar och 20 % – fyra familjemedlemmar.

Medlemsavtal

Här hittar ni vårt Medlemsavtal.

Här hittar ni vår Intresseanmälan.

Scroll to Top