Självförsvarsträning, barn och vuxna

Barnträning

Träningen går främst ut på att barnen ska ha roligt, samtidigt som de lär sig grunder för att försvara sig själva och sina kamrater, hantera mobbing och kunna sätta gränser. Målet med barnträningen är främst att stimulera rörelse och lek där självförsvarstekniker vävs in i aktiviteterna för ett lustfyllt lärande.

En del av undervisningen ägnas även åt hur man känner igen en hotfull situation och hur man skall agera för att ta sig ur den så snabbt så möjligt. Inriktningen för barn är betydligt mjukare än den vuxna varianten av självförsvarssystemet. Passen kan vara väldigt blandade med övningar, lekar och scenario-exempel som kan uppstå i skolan eller på andra offentliga platser.

Barnen får lära sig är att det är viktigt att kunna använda sin röst i stressade situationer, ha koll på sin omgivning när någonting verkar misstänksamt, att hämta en vuxen när det behövs, att ta hand om, vara varsamma med varandra och inte använda våld mot någon som är mindre eller svagare samt att kunna försvara sig om det värsta skulle hända.

Våra instruktörer har alla erfarenhet och utbildning för att undervisa Krav Maga för barn.

Träna tillsammans med dina barn

Vi erbjuder också en möjlighet för föräldrarna att träna med sina barn. Detta går till så att vi kör ett vuxenpass parallellt med barnklassen och sedan ges möjlighet att kombinera en del av övningarna så att föräldrarna och barnen tränar tillsammans – ett roligt sätt för familjen att umgås på ett fysiskt aktivt sätt!

Observera att medlemskapet för både föräldrar och barn är individuellt och att man som föräldrar därför inte kan teckna ett medlemskap och gå varannan vecka.

Schema

Kristallvägen 9, Hägersten

16:30-17:30 – Barn med föräldrar – 6-9 år

17:30 – 18.30 – Barn med föräldrar – 10 – 13 år

18:30-19:30 – Ungdomar med föräldrar – 13 -16 år

Priser

Terminsavgift barn 2000 kr

Terminsavgift föräldrar som tränar med sitt barn 2000 kr (vill du träna vuxenträning också kostar det 2500 då har du tillgång till två ytterligare pass per vecka)

Familjerabatt 10 % – två familjemedlemmar, 15 % – tre familjemedlemmar, 20 % – fyra familjemedlemmar.

I terminsavgiften ingår, vid nyteckning, försäkring, t-shirt och för vuxna tandskydd och suspensoar till ett värde av ca 400 kr.

När du bestämt dig för att bli medlem hos oss registrerar vi dig på vår medlemssida.  Du får en inloggning till medlemssidan via mejl. Du betalar terminsavgiften via faktura. Det går bra att komma första tillfället och prova innan en tecknar medlemskap.

Har ni några funderingar eller frågor, tveka inte att kontakta oss. Vill du göra en intresseanmälan, klicka här.

Scroll to Top