Företagsevent

Fler och fler företag och organisationer hör av sig till oss angående arrangemang av självförsvarsevent och seminarium.

Behovet och viljan att kunna försvara sig är något som växer hela tiden. Därför känns det tryggt och roligt att som en del av Krav Maga Global lära ut ett välbeprövat självförsvarssystem som används av både polis, militär och civila runt om i världen.

Våra seminarium varierar i innehåll och inriktning beroende på målgrupp och behov och vi kan erbjuder såväl längre heldagsseminarium som kortare undervisningssessioner.

Vi lägger vikt vid att alla aspekter av självförsvar ska finnas med. Från situationsmedvetenhet och kännetecken på förstadium till ett angrep eller överfall, till de psykologiska aspekterna kring våldsbrukande individer och angrepp. Alla dessa delar är minst lika viktiga som det praktiska utförandet av de självförsvarstekniker vi tränar.

Vi erbjuder också kickoffs och möhippor som bygger närmare kontakter och band mellan personer i form av samarbetsövningar och tävlingar.

Men oavsett vilket koncept våra kunder föredrar är vår målsättning att alltid lära ut effektivt och realistiskt självförsvar på ett sätt som både är underhållande och användbart.

Scroll to Top