Krav Maga, självförsvar och massor av kompisar

Det viktigaste för oss på Självförsvarsakademin är att alla känner att de får träna och att alla är välkomna. Vi på Självförsvarsakademin brinner för att lära ut självförsvar. Vi har på nära håll sett hur utövandet av självförsvar har gett folk bättre självförtroende, bättre självkänsla och därmed en säkerhet i sig själva att ta med sig från mattan till livet utanför träningslokalen.

Speciellt gäller det här tjejer och kvinnor som av naturen ofta är i ett underläge från start i en hotfull situation. Det är också därför som vi på självförsvarsakademin så ivrigt hejar på trenden med feministiskt självförsvar. Vi tycker att det här, kunskaper om hur man försvarar sig, är något som behöver spridas mer i samhället. Det är också därför vi erbjuder tjejer i åldern 13-18 gratis träning en gång i veckan (se schema för aktuell information).

Många ser mjukhet som en svaghet. Vi på Självförsvarsakademin har dock valt att aktivt och medvetet omfamna och ta till oss en femininare approach till vår klubb. Vi är också kvalitetssäkrade genom vårt medlemsskap i Krav Maga Global – en organisation som vi tog till Stockholm.

Med andra ord är vårt mål att erbjuda den bästa (och hårdaste) träningen i Krav Maga i Stockholm parat med den trevligaste gemenskapen.

Scroll to Top
Scroll to Top