Barnträning på sportlovet

Självförsvarsakademin är stolta över att vi har så många barn som väljer att träna hos oss. Det är viktigt för oss att vi har många barn då det är de som är den nya generationens Krav Maga utövare. Vi har dessutom sedan denna terminsstart erbjudit det mycket uppskattade konceptet med blandad vuxen- och barnträning. Detta har visat sig vara en oväntat stor succé och det verkar som att det uppskattas av familjerna då det var oväntat många som dök upp nu i söndags trots att det var sportlovsvecka. Och vi som trodde att intresset kanske skulle vara mindre då!

Barnträningen är en mjukare variant av Krav Maga än den vuxna. Det är mer fokus på att undkomma attacker och att ta sig ifrån situationen oskadd än att göra våldsamt motstånd. Många av de barn vi tränat har också berättat att de upplever ett förbättrat självförtroende och att de således är mer beredda på att hantera konflikter lugnt och sansat snarare än instinktivt och paniskt.

Kort sagt bugar och bockar vi på Självförsvarsakademin för det stora intresse som visades för barnträningen i Stockholm nu i söndags ute i Hägersten (Västertorp/Fruängen). Och vi har en stor nyhet som snart kommer att offentliggöras angående barnträningen, men den håller vi på ett tag till!

Scroll to Top
Scroll to Top